Bună ziua. Am depus o cerere pentru dobândirea personalității juridice a unei asociații fără scop patrimonial. Prin Încheiere, judecătorul mi-a respins cererea ce nefondată (încă nu știu motivele, nu mi-a fost încă comunicată încheierea). Ce pot face? Bănuiesc că a fost ceva în neregulă prin statut... Cum obțin originalul rezervării de denumire, care a fost depusă împreună cu cererea și celelalte documente la judecătorie? Dacă corectez problemele identificate și fac apel. am șanse să-mi fie aprobată cererea? În ultimă instanță, cum obțin un duplicat al rezervării de denumire pentru a depune un nou dosar ? Mulțumesc.
Aveti 2 variante fie faceti apel si incercati sa remediati in apel lipsurile constatate fie introduceti o noua cerere.Dupa ce primiti hotararea va lamuriti si vedeti ce variante alegeti...
Dacă ar fi să depun o nouă cerere , cum pot obține un nou exemplar original al rezervării de denumire? Pe cel inițial l-am depus la dosarul primei cereri, cea care a fost respinsă.
radumititean
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
legea il obliga sa nu va respinga direct cererea ci sa dea un termen si sa va citeze cu precizarea actelor lipsa sau care ar necesita modificari , si numai daca nu ati dat curs acelor solicitari poate respinge. Dupa ce primiti hotararea vedeti motivele si estimati daca merita sa o atacati cu apel. Acte originale de la dosar se pot obtine la cerere, prin inlocuire cu copii, insa sunt instante care au refuzat sau au eliberat cu mare greu originalele deja depuse la dosar....
Prescrierea
petre_marian
Buna ziua.Am o nedumerire in legatura cu prescrierea unei actiuni avand ca obiect partajul judiciar,La data de 22-01-2913 instanta de fond a emis o sentinta ... (vezi toată discuția)