avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buna ziua! m am casatorit cu un cetatean iordanian ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buna ziua! m am casatorit cu un cetatean iordanian venit la studii ...

buna ziua! m am casatorit cu un cetatean iordanian venit la studii in Romania,a obtinut permisul de sedere temporara ca membru de familie si acum a depus dosarul pentru obtinerea permisului de sedere pe termen lung. ii va afecta cu ceva sederea in tara daca vom divorta dupa obtinerea permisului de sedere pe termen lung? va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2022
aioanacoj, utilizator
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 17:13, 17 August 2022
Nu va mai putea obtine prelungirea permisului de sedere nefiind casatorit si foarte probabil ca in procedurile operative din teren de monitorizare si verificare a situatiei reale a cetatenilor straini casatoriti, intreprinse de regula de catre IGI specifice pentru depistarea casatoriilor fictive, sa se declanseze in caz de divort o posibila anulare a permisului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare permis de ședere temporar - membru familie cet. român andrei_nic andrei_nic Bună ziua, Sunt cetățean străin căsătorit cu un cetățeran român din 2011 și am obținut pe această bază un permis de ședere temporar pe 5 ani. ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare viza termen lung si reintregirea familiei,rezidenta permanenta in romania ptr dominicani dupa casatorie GeorgianaDutu GeorgianaDutu Buna seara, Sunt casatorita cu un cetatean Dominican din August 2013 si momentan locuim in Rep Dominicana unde a avut loc si cununia civila . Am dorii sa ... (vezi toată discuția)