avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Contract de comodat

Buna ziua!
Sunt cadru didactic si unitatea de invatamant in care lucrez a dotat salile de curs cu table inteligente, in urma accesarii unor fonduri europene. Conducerea scolii doreste sa incheie cu profesorii diriginti un contract de comodat pentru aceste table inteligente, profesorul diriginte devenind astfel raspunzator pentru orice deteriorare adusa tablei, pe perioada contractului. Poate fi profesorul diriginte obligat sa semneze acest contract, daca nu doreste, avand in vedere valoarea obiectului si riscurile de a fi deteriorat de catre copii in pauze, cand profesorul diriginte poate nu este prezent in clasa?

Alte discuții în legătură

Ilegalitati in liceu Ionut_2005 Ionut_2005 Buna, am o intrebare! Azi, era pauza iar un profesor mi a confiscat telefonul, de precizat este faptul ca el a vrut sa vina pe furis sa mi l ia daca nu l ... (vezi toată discuția)
Fiica mea este eleva de gimnaziu la liceul de muzica ... Alexandra Fit Alexandra Fit Buna seara, Fiica mea este eleva de gimnaziu la Liceul de Muzica din Brasov. Aici invata elevi din clasa 0 pana in clasa a XII-a. Scoala dispune de doar 3 ... (vezi toată discuția)
Învãțãmânt - introducere camere video de supraveghere în sãlile de clasã lara12 lara12 Bună ziua, Aș dori să știu dacă această măsură este sau nu legală. În sălile de clasă, pe holuri și în curtea școlii s-au ... (vezi toată discuția)