avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Firma rămâne micro și in 2023?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Firma rămâne micro și in 2023?

O societate fara salariati cu caen 5520 fara salariati , in 2021 platitoare de impozit micro 3% , ramane in 2023 platitoare de impozit micro indiferent de cifra de afaceri ?
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 20:18, 21 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ramane micro in 2023 indiferent de cifra de afaceri ( daca a avut in 2022 impozit specific fiind in domeniul cazarii ) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog, sc fara salariati, platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor ... danavls danavls Va rog, SC fara salariati, platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor in 2022. Codul CAEN al societatii este 5520 (inchiriere apartamente in regim ... (vezi toată discuția)
Impozit micro horeca contabilitate multinvest contabilitate multinvest Va rugam sa ne ajutati cu lamuriri privind incadrarea la impozitul pe venit in domeniul HORECA si anume: asociatii au mai multe firme in care detin peste 25% ... (vezi toată discuția)
Impozit specific sau nu? gabriela-jupanschi gabriela-jupanschi Buna ziua. La 1 ianuarie 2018 societatea trece de la impozit mixt ( impozit pe profit si impozit specific) la impozit venit microintreprindere, cifra de ... (vezi toată discuția)