avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Va rog, SC fara salariati, platitoare de impozit pe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Va rog, SC fara salariati, platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor ...

Va rog, SC fara salariati, platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor in 2022. Codul CAEN al societatii este 5520 (inchiriere apartamente in regim hotelier).
In aceste conditii, in anul 2023 (indiferent daca a fost la impozit specific HoReCa sau impozit micro) societatea prin obiectul activitatii desfasurate intra la exceptii, isi va putea pastra regimul de impozitare pe venitul microintreprinderi, sau va trebui sa indeplineasca conditia de a avea cel putin un salariat cu norma intreaga? Cu multumiri,

Alte discuții în legătură

Microintreprindere din domeniul horeca contabilitate.ybr contabilitate.ybr Microintreprindere din domeniul Horeca : poate ramane la acelasi sistem de impozitare incepand cu 2023,fara a indeplini niciuna din conditiile regimului ... (vezi toată discuția)
Impozit micro horeca contabilitate multinvest contabilitate multinvest Va rugam sa ne ajutati cu lamuriri privind incadrarea la impozitul pe venit in domeniul HORECA si anume: asociatii au mai multe firme in care detin peste 25% ... (vezi toată discuția)
Firma rămâne micro și in 2023? Lin2019 Lin2019 O societate fara salariati cu caen 5520 fara salariati , in 2021 platitoare de impozit micro 3% , ramane in 2023 platitoare de impozit micro indiferent de ... (vezi toată discuția)