avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot face scris la angajator ca zilele de concediu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot face scris la angajator ca zilele de concediu de odihna luate ...

Pot face scris la angajator ca zilele de concediu de odihna luate de pe anul 2022 sa fie scăzute pe anul 2021.
Am cerut 10 zile de concediu odihna am refuzat prima de vacanta am dat declarație refuz din motive personale prima mia zis că să îți ei 10 zile de concediu trebuie de pe anul asta să ei și am întrebat de zilele de concediu de odihna de pe anul 2021 și mia zis o sa vedem cum facem.
Corect trebuia să nu îmi ceara declarație eu am refuzat prima trebuia să fiu scăzut de anul trecut din zile pot face scris la angajator sa recalculeze zilele d pe anul 2021 și zile luate de concediu scăzute pe anul 2022.
Motivul cererii sa trec sa nu îmi pierd zilele de concediu de odihnă și daca am refuzat prima d vacanta trebuia scăzute din anul 2021 zilele.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:54, 22 August 2022
Daca ati facu cerere pentru 2022, nu aveti cum sa le scadeti pe cele din 2021.
Rezolvarea care este cu zilele de pe anul 2021 de concediu o finalizare este angajat angajator sa remedieze.

Cornel Vasile a scris:

Daca ati facu cerere pentru 2022, nu aveti cum sa le scadeti pe cele din 2021.

Se reprogrameaza pana la 1 iuiie 2023 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cerut angajatorului 10 zile concediu de odihna de pe anul ... Magie1 Magie1 Am cerut angajatorului 10 zile concediu de odihna de pe anul 2022 am refuzat prima de 2500 lei trebuia să aduc bonuri etc justificari. Am dat declarație ... (vezi toată discuția)
Am zile de anul trecut de concediu de odihna,mi-am luat 13 zile ... Magie1 Magie1 Am zile de anul trecut de concediu de odihna,mi-am luat 13 zile d concediu de odihna din iulie și pina in august unul din sefi îmi zice sunt zile de pe anul ... (vezi toată discuția)
În codul muncii prevede ca zilele de concediu de odihna se iau ... Magie1 Magie1 În Codul muncii prevede ca zilele de concediu de odihna se iau banii cînd încetează contractul de munca. Angajatorul are drept să îmi bage zile de ... (vezi toată discuția)