De ce nu este obligatia furnizorului de servicii sa asigure semnal corespunzator pe teritoriul Romaniei? Toata lumea cunoaste situatia si nu se ia nicio masura. De ce in apropierea granitei nu am semnal? Nu mi-am luat abonament cu roaming ca sa dezactivez roamingul. Nu sunt de acord ca clientul sa fie atent permanent ce se intampla cu semnalul lui. Telekom ar trebui sa aibe antene corespunzatoare si in apropierea granitei. De ce sarbii, ungurii, bulgarii etc. au semnal mai puternic? Pentru ca Telekom incaseaza abonamentul pentru servicii necorespunzatoare. Din pacate nici institutiile abilitate nu iau nicio masura.
DlGoe a scris:
@zsoli Locuiesc in vestul tarii si cum ma apropii de granita, cum intra ungurii! Am si semnal de la reteaua romaneasca, dar semnalul ungurilor intra ,,peste". Tinand cont ca ambele state sunt membre UE, nu-ar fi mare paguba. Pt. a evita situatii precum a ta, dezactivez serviciul roming. Nu cred ca e primul tau telefon, era mai simplu sa dezactivezi romingul, evitai tot taraboiul!