avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Evaluare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Evaluare apartament

Bună seara. Dacă doresc să cumpăr un apart prin prima casă iar proprietarul are peretele( cel care desparte sufrageria de balcon ) därâmat pot avea probleme la evaluare? Peretele nu era de rezistență iar aceasta modificare nu se regăsește în cadastru.
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2022
Carmen 112, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carmen 112 , utilizator 13:46, 25 August 2022
Atat timp cat exista diferente de compartimentare intre documente si realitate,evident dosarul nu va fi acceptat de catre banca
Solutia consta in acea ca proprietarul sa intre in legalitate sa notifice la ocpi modificarea executata
Eu am facut deja un antecontract de vanzare - cumparare unde am dat 500€( dna de la agenție mi-a spus că nu vor fi pb si mi-am pus increderea in dansa dar apoi am mai citit informații pe net si mi - am pus un semn de intrebare). Urmează ca apart sa fie evaluat. La evaluare mi se va spune că imobilul nu poate fi acceptat sau dupa ce dosarul va fi trimis la FNGCIMN pentru analiza? Ideea e ca dosarul să fie trimis la FNGCIMM tb sa dau un avans de 5% si nu vreau sa fiu in situatia sa plătesc avansul iar apoi sa mi se respingă dosarul...macar sa pierd doar banii ptr evaluare nu si cei 5%

ynocentta a scris:

Atat timp cat exista diferente de compartimentare intre documente si realitate,evident dosarul nu va fi acceptat de catre banca
Solutia consta in acea ca proprietarul sa intre in legalitate sa notifice la ocpi modificarea executata

Ultima modificare: Joi, 25 August 2022
Carmen 112, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament prima casa cu modificari GabrielaTo GabrielaTo Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Intentionez sa cumpar un apartament de 3 camere care are o modificare: peretele dintre sufragerie si hol (cel pe care se afla ... (vezi toată discuția)
Modificari imobil - fara autorizatie de constructie alin.zaharia alin.zaharia Buna ziua, Va rog daca se poate ca cineva sa imi ofere raspuns la 2 intrebari cu privire la un imobil pe care intentionez sa il cumpar prin creditare: 1. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, urmeaza sa achitionez un apartament vechi din 1984 ... Gianina23 Gianina23 Buna ziua, Urmeaza sa achitionez un apartament vechi din 1984 prin credit ipotecar dar releveul nu corespunde cu realitatea in sensul ca: - la baie nu apare ... (vezi toată discuția)