avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare peste 1/2 din salariu?
Discuție deschisă în Executare silită

executare peste 1/2 din salariu?

Buna ziua,
Daca am de platit lunar 3 pensii de intretinere pentru 3 copii minori, acestea totalizand 1/2 din veniturile mele salariale lunare, mai poate fi pusa in executare o hotarare judecatoreasca prin care se dispune plata unei sume de bani? In cazul in care hotararea nu se poate executa acum, se prescrie? In cat timp?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:39, 28 August 2022
aveti executare si pe pensie ? daca nu, vi se pune poprire pe 1/3 din salariu. Nu aveti decat sa formulati contesttaie.
Nu se prescrie creamța, vă pune în executare alte bunuri mobile și imobile, dacă pensia de întreținere vă este executată silit 1/2 din salariu.
Ultima modificare: Duminică, 28 August 2022
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot prescrie ratele de credit in perioada de executare? eagle_free eagle_free Buna ziua. Daca spre exemplu o persoana este in stadiul de executare silita asupra a 2 imprumuturi restante si are poprire pe contul cu salariu, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Rares 123456 Rares 123456 Bună ziua, În urmă cu câteva luni am fost girant la cineva într-un contract CAR. Ideea e ca persoana respectivă nu și-a onorat obligațiile de ... (vezi toată discuția)
Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)