avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Sunt proprietara unui apartament obtinut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Sunt proprietara unui apartament obtinut prin contract ...

Buna ziua,
Sunt proprietara unui apartament obtinut prin contract de vanzare-cumparare de la o societate S.A. Numarul imobilului a fost trecut gresit pe toate contractele emise la acea data,ulterior toti locatarii am primit de la Primarie o adeverinta prin care se precizeaza numarul corect de pe bulevardul unde se afla blocul.
Problema e ca de cate ori am nevoie sa prezint undeva acest act de proprietate musai trebuie sa atasez adeverinta aceea.
Exista o forma/procedura de emitere si de catre cine?? a unui nou alt act care sa fie corect si complet completat care sa-l inlocuiasca pe cel vechi eronat?? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:20, 25 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Dacă asa a fost în documentele inițiale de proprietate la momentul când ați cumpărat, înseamnă că acel contract a fost redactat corect.
Ca ulterior, Primăria a renumerotat străzile, este partea a doua.
Noul număr se dovedește cu un nomenclator stradal.
Contractul inițial nu se modifica.
Multumesc.Dar totusi e aiurea sa purtam un teanc de hartii explicative in loc de una singura corectata
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, este.
Dar nici un contract de vânzare nu poate fi modificat pentru niște împrejurări intervenite ulterior încheierii lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redenumire strada bună ziua, socrii mei dețin un apartament ... bebemitzu bebemitzu Redenumirea strada Bună ziua, Socrii mei dețin un apartament în Bacău. Acum 5 ani primăria a redenumit strada. Ce pot face ei în această situație ... (vezi toată discuția)
Inscriere numar apartament la cartea funciara alina72 alina72 Am cumparat un apartament intr-un bloc, apartament ce a rezultat din dezmembrarea unei proprietati mai mari.Apartamentul are numarul 13, era pe usa , trecut pe ... (vezi toată discuția)
Rectificare carte funciara valentin.galbau valentin.galbau In extrasul de carte funciara apare eronat la adresa apartamentului scara F in loc de scara E. Toate celelalt detalii ale adresei sun corecte(strada, numar, ... (vezi toată discuția)