avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am o întrebare legată de programul Rabla ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am o întrebare legată de programul Rabla Local ...

Bună ziua. Am o întrebare legată de programul Rabla Local mai exact criteriul următor: "să dețină un autovehicul uzat înmatriculat pe numele său de cel puțin cinci ani și să fie în evidențele fiscale ale primăriei respective". Mașină pe care vreau sa o casez a fost a tatălui meu care a decedat și am certificat de moștenitor pentru ea, fiind de asemenea înscrisă la primărie pe numele meu. Problema ar fi că mașină a rămas înmatriculată pe numele tatălui meu. In aceste condiții as putea participa la program?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:48, 28 August 2022
Trebuie sa mergeti la politie sa inmatriculati masina pe numele dvs. sau sa o scoateti din evidenta/ circulatie. Va trebuie certificatul de mostenitor, documentul de la primarie ca sunteti cu taxele la zi, cartea dvs. de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare coproprietar rabla angel_3ro angel_3ro Buna, ma puteti ajuta cu un sfat: tatal meu are o masina veche de vreo 30 de ani. El este trecut in toate actele masinii, doar ca am vazut ca in cartea de ... (vezi toată discuția)
Rabla local cu succesiune Dragus Corina Dragus Corina Buna ziua. Am nevoie de consultanta legata de \"\"programul rabla local\"\". Tatal meu si-a inscris autoturismul pe platforma pentru programul rabla local in ... (vezi toată discuția)
Referitor la programul de casare a autovehiculelor uzate, s-a ... Rotaru_Anna74 Rotaru_Anna74 Referitor la Programul de casare a autovehiculelor uzate, s-a facut inscrierea de o persoana care are o masina din 1977 si este proprietara ca urmare a ... (vezi toată discuția)