avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... buna ziua! ce pot sa fac? acum cateva luni am vrut sa ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

buna ziua! ce pot sa fac? acum cateva luni am vrut sa cumpar ...

buna ziua!
ce pot sa fac?
acum cateva luni am vrut sa cumpar o masina,dar am renuntat.
pt ca nu avea cartea masini.
Dar in lipsa mea s-a facut un contrac de vanzare cumparare pe numele meu si a fost inscrisa la primarie.
nu am niciun document.cum o pot scoate de la impozit?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:36, 29 August 2022
Eu zic ca ar trebui sa discutati cu cei de la primarie, cum au putut face asta fara titular... si apoi o plangere la politie pentru fals in acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz radiere rdinamix rdinamix Buna! am cumparat o masina in 2011 si vanzatorul nu vrea ( lipsa interes, nu e de gasit, etc) sa radieze masina precizez ca am toate actele masinii talon carte ... (vezi toată discuția)
M-am trezit la impozite cu o mașină pe numele meu din 2023 de care nu știu nimic. Snizda6996 Snizda6996 Buna ziua , am fost la începutul anului sa vad ce am de plata la impozit și m-am trezit cu o mașină pe numele meu din 2023 de care nu știu nimic. Am ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta! bibitu bibitu Buna ziua!Am vandut o Dacia Nova(propietate personala) pe data de 9.02.2010 Am facut contract cumparare-vanzare+radierea+instrainat catre...toate acestea sunt ... (vezi toată discuția)