avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua, sa va spun ce mi s-a intamplat. Aseara m-am ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua, sa va spun ce mi s-a intamplat. Aseara m-am gandit ...

Buna ziua, sa va spun ce mi s-a intamplat. Aseara m-am gandit sa ma joc pe pokerstars la un turneu de poker online. Turneul avea o intrare de 11$ si urma sa se joace 8 ore, dupa care pauza pana a doua zi la ora 21. S-au inregistrat aprox. 12000 de jucatori dupa 7 ore de joc mai eram in turneu aprox.60 de jucatori si le-a picat serverul pe Romania, am vb si cu alti jucatori si la fel li s-a intamplat nu au mai putut sa intre pe aplicatie. Timp de vreo 3 ore Pokerstars a fost cazut in Romania azi noapte si nu am putut juca, turneul a mers in continuare si fisele le-am pierdut pt ca nu ma mai puteam juca din cauza lor. Am iesit din turneu pe locul 30 dupa aprox 40 de minute in care n-am putut sa joc din cauza lor. Efectiv m-au furat ceilalti de toate fisele pt ca eu nu puteam intra. Am incercat 3 dispozitive cu sisteme de operare diferite (ios, android, windows) si doua conexiuni la internet(wifi si date mobile) retele diferite. Nu mergea deloc, ei dadeau vina pe mine ca e de la mine si stiau ca e de la ei, am luat legatura cu alti jucatori si ei au patit la fel. Premiul pentru locul 1 era 12900$, mai eram doar 60 din 120000 si ei mi-au dat banii pt locul 30 aprox 140$, aveam clar sansa de a castiga mult mai mult daca le functiona serverul. Vreau sa-mi spuneti o parere, ce este de facut in aceasta speta? Ce vina am eu dupa 7 ore de joc ca le pica lor serverul si mi se fura practic fisele pentru ca eu nu pot intra in joc....
Ultima modificare: Luni, 29 August 2022
andrafyo, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:32, 29 August 2022
60 din 12000* am pus un zero in plus din greseala, nu vad cum sa editez mesajul initial, sunt noua pe forum.
cititi mai intai regulamentul. aproape sigur ca serverul local e al unui tert. dvs nu aveti nici o vina, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiti despagubit pe baza unor ipoteze. e un joc de noroc. aici intra si conexiunea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poker online ionut_2010 ionut_2010 Buna seara, As dori sa stiu daca este legal sa joci poker online pe un site care nu este din Romania dar este in UE.Am citit pe un alt forum ceva despre Legea ... (vezi toată discuția)
Drepturile omului pe internet AlexSima AlexSima Buna ziua, Ma numesc Alexandru Sima si m-am intalnit acum cateva zile cu o problema, pe un forum public, dupa ce am postat cateva intrebari ... (vezi toată discuția)
Probleme la calculator sau de la yahoo? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Am o problema cu e_mailurile de la Yahoo. In afara de avocatnet nu pot deschide alte e-mailuri. Ieri nici e-mailurile cu alerte de la ... (vezi toată discuția)