avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, lucrez in sectorul privat (corporatie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, lucrez in sectorul privat (corporatie multinationala), ...

Buna ziua, lucrez in sectorul privat (corporatie multinationala), va rog sa imi spuneti daca se acorda sporul de doctorat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:46, 1 Septembrie 2022
Nu exista obligativitate, numai daca este prevazut in contractul colectiv de munca (sau contractul individual de munca).
Se acorda in condiile in care este prevazut in reg.intern, in c.i.m. sau in c.c.m. aplicabil .. legea este pentru sectorul bugetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca faci doctoratul conteaza la salariu, daca lucrezi la buget? inchiriez2012 inchiriez2012 daca termini doctoratul, conteaza la salariu daca lucrezi la buget?la un moment parca primeai 15% din salariu de baza....si conteaza ca doctoratul sa fie in ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat ContSters229751 ContSters229751 care este baza legala a acordarii sporului de doctorat in cazul in care nu ni se aplica legea salarizarii si nu avem nici contract colectiv de munca la nivel ... (vezi toată discuția)
Restructurare post - salarii compensatorii florinbele florinbele Buna ziua, La ora actuala in caz de restructurare post individuala nu colectiva ce obligatii are angajatorul vis-a-vis de plata salariilor compensatorii ? ... (vezi toată discuția)