avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna seara, Este legala comercializarea de produse ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna seara, Este legala comercializarea de produse (ex. tricouri) ...

Buna seara,

Este legala comercializarea de produse (ex. tricouri) insemnate cu sintagme precum: Fake <Brand>? ( Fake Gucci, Replica Adidas etc)

Merci, scuze daca e prea stupida intrebarea!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 13:43, 20 Septembrie 2022
nu e legala. faptul ca mai adaugati ceva la numele marcii nu inseamna ca e altceva: privirile tot de marca vor fi atrase. incercati sa inregistrati marca fake adidas, de ex, si veti avea raspunsul.
Buna ziua,
Comercializarea unor produse contrafacute este ilegala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! este legal sa vand adidasi neoringinali (fake) online, ... AlexandruStr@ AlexandruStr@ Buna ziua ! Este legal sa vand adidasi neoringinali (fake) online, adusi din china, daca anunt cumparatorul ca ei sunt replici si nu originali. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Am voie sa vand ceasuri sau parfumuri '' replica'' Cezar66 Cezar66 Ce prevede legislatia exista in Romania in acest domeniu ? Am vazut in cateva magazine ca se vand asemenea produse,si este mentionat \'\' Replica\'\'... Va ... (vezi toată discuția)
Produse personalizate cu elemente de identitate protejate de drepturi de autor dmihaic dmihaic Buna ziua si Hristos a Inviat, In primul rand as vrea sa va urez un Paste fericit si sper ca am ales forumul corect avand in vedere ca sunt nou. Vin la ... (vezi toată discuția)