avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am pus 5 euro pe cartela si azi ma uit, ca vodafone le ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am pus 5 euro pe cartela si azi ma uit, ca vodafone le a furat. ...

Am pus 5 euro pe cartela si azi ma uit, ca vodafone le a furat. Cum vad am primit doua zila inainte un mesaj unde scrie, daca nu doresc activatea aceastei oferte, trimite SMS si asa mai departe.
Intrebarea mea este kegal sa iti iau bani fara sa dai acordul tau? Pot sa trimit si eu la ori cine un mesaj si daca nu raspunde are un contract cu mine si pot sai cer bani? Intreb ca nu sunt din Romania si nu stou daca aici este legal.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 1 Septembrie 2022
Alexa7322, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexa7322 , utilizator 08:54, 2 Septembrie 2022
o cartela de telefonie nu este un cont in banca. nu ati vorbit, transmis mesaje, navigat pe internet? contravaloarea acestor servicii este automat scazuta din sold
Dar cum automatic? Inainte nu am avut nici o optiune si nu am spus ca vreau ceva. Pur si simplu am pus 5 euro pe cartela si atat. Asta este legal? Acuma nu am credit pe card si trebuie sa pun iar bani si ei mi le iau iar pentru ce stiu eu? Nu am spus si nu am dat nici un acord pentru o optiune.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2022
Alexa7322, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta incarcare cartela mobil BotLaurentiu BotLaurentiu Buna ziua, Pe 31.12.2014 am trimis in jur de 80 mesaje in diverse retele la care am primit raspuns: credit insuficient si obisnuitul mesaj \\"incarca pana la ... (vezi toată discuția)
Furat prin reancarcare sms de un fals operator de telefonie valhal valhal am fost pacalit de un fals operator de telefonie mobila, caruia i am reincarcat cu 3 sms uri doua cartele de la aceeasi retea de telefonie. valoarea cu care am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)