avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt acuzata desi nu am lovit un copil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt acuzata desi nu am lovit un copil

Un pusti a aruncat cu un ambalaj in mine .Eu il intreb daca asa il invata acasa? El ma injura.il injur si eu . Apoi dupa ceva vreme apoi aflu ca am plingrere penala si ca are certificat medical pt 2 zile. ce se poate intimpla?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:31, 19 Ianuarie 2010
L-ati lovit pustiul?

Eu va propun sa va angajati un avocat. Daca nu l-ati lovit, poate sa aiba orice certificat el doreste.
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2010
ContSters77883, utilizator
nu !Era pe role ,cind a avut loc schimbul de ,,amabilitati,,Dupa ce am plecat eu se putea intimpla orice.Nu stiu pt ce are CM.
Daca nu l-ati lovit, adica nu d-voastra sunteti cel ce a savarsit infractiunea de lovire, vatamare corporala mai exact, nu aveti de ce sa va faceti probleme, intrucat adevarul iese la iveala la cercetarea penala, facuta de politie.
Daca intr-adevar nu ati lovit acel copil,nu cred ca este cazul sa va faceti probleme.;)
Politia e obligata sa dea curs plangerii. Mergeti cand va cheama si declarati exact cum s-a intamplat.

Aveti dreptul sa depuneti si dvs o plangere pentru denunt calomnios.

Alte discuții în legătură

Cum pot sa ma apar ca parte vatamata, dar agresorul ma face inculpat? Juhasz Emilia Juhasz Emilia Buna ziua! Am un caz extrem de complicat. Am fost agresata fizic de un vecin. Am certificat medico legal de 25 de zile. Am depus plangere. Dar cea mai buna ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ne despartim ! AndreeaCalapancea AndreeaCalapancea Eu si prietenul meu avem un copil impreuna , si el a decis despartirea noastra , vrea sa imi i-a copilul , are vreo sansa ? Sau nu trebe sa ma tem ? ... (vezi toată discuția)
Conflict pe strada! Silviu0792 Silviu0792 Buna ziua. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi. Astazi mergeam linistit pe strada cu prietena cand trec 2 pusti pe langa mine iar cel mai mare (in jur de 15 ani) ... (vezi toată discuția)