avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt acuzata desi nu am lovit un copil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt acuzata desi nu am lovit un copil

Un pusti a aruncat cu un ambalaj in mine .Eu il intreb daca asa il invata acasa? El ma injura.il injur si eu . Apoi dupa ceva vreme apoi aflu ca am plingrere penala si ca are certificat medical pt 2 zile. ce se poate intimpla?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:31, 19 Ianuarie 2010
Luati cunostinta de continutul plangerii si apoi dovediti cu martori si cu acte ca nu s-a petrecut nimic intre dvs. si minor decat un banal schimb de replici.
Se pare ca in perioada de tranzitie,mai multe astfel de familii,se orienteaza pe acest gen de castiguri.
Daca doriti puteti angaja un avocat sa va consilieze si sa va formuleze apararile
Acte ma indoiesc ca pot exista :) In plus, nu cel acuzat trebuie sa-si dovedeasca nevinovatia si subliniez acest lucru deoarece e foarte posibil sa nu existe nici macar martori si mi-e ca speriem userul degeaba.
alexbrindusa a scris:

Un pusti a aruncat cu un ambalaj in mine .Eu il intreb daca asa il invata acasa? El ma injura.il injur si eu . Apoi dupa ceva vreme apoi aflu ca am plingrere penala si ca are certificat medical pt 2 zile. ce se poate intimpla?


Parerea mea este ca trebuie sa luati atitudine cat mai repede.
Un avocat ar putea sa va ajute intrucat nu este indicat sa stati sa asteptati ce se va intampla.
Trebuie vazut care este probatoriul si avocatul dvs sa aiba o atitudine foarte ofensiva si intimidanta pentru pusti.
Daca are certificat medical trebuie vazut si ce scrie in el.
Daca rezulta ca a fost lovit se pot trage anumite concluzii si de catre politist, mai ales daca ii mai sugereaza si avocatul anumite lucruri.
Daca stati asa e posibil sa scapati pe achitare la instanta dar tot va trebui sa va angajati avocat.
Mai mult nu va putem spune pe forum.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa ma apar ca parte vatamata, dar agresorul ma face inculpat? Juhasz Emilia Juhasz Emilia Buna ziua! Am un caz extrem de complicat. Am fost agresata fizic de un vecin. Am certificat medico legal de 25 de zile. Am depus plangere. Dar cea mai buna ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ne despartim ! AndreeaCalapancea AndreeaCalapancea Eu si prietenul meu avem un copil impreuna , si el a decis despartirea noastra , vrea sa imi i-a copilul , are vreo sansa ? Sau nu trebe sa ma tem ? ... (vezi toată discuția)
Conflict pe strada! Silviu0792 Silviu0792 Buna ziua. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi. Astazi mergeam linistit pe strada cu prietena cand trec 2 pusti pe langa mine iar cel mai mare (in jur de 15 ani) ... (vezi toată discuția)