Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat
 Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat 	
			 latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

Buna ziua.
Am cateva intrebari.
Am primit o amenda pentru parcare nepermisa.
Daca amenda imi vine la adresa din buletin, insa eu nu locuiesc acolo, nu am access la cutia postala, cum obtin amenda?
 zulg 
	    	Utilizator

zulg 
	    	Utilizator	    

zulg, utilizator
 zulg, utilizator 	
			 latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

zulg 
	    	Utilizator

zulg 
	    	Utilizator	    

Postasul pune plicul in cutia corespunzatoare adresei respective. Nu le duce nimeni, ele ramin pe acolo, lunar vad la mine pe scara cel putin 2-3 plicuri care vin la adrese corecte, dar nu cunosc destinatarii.
Si totusi, cum de s-a intocmit acel proces verbal fara sa fiti de fata ?Cum v-a identificat ? Cum de stiti ca vi s-a intocmit un PV de contraventie?
 zulg, utilizator
 zulg, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Bogss39	                   

Buna ziua. Am întrat pe ghișeul.ro si am găsit acolo ca am de plata o amenda pentru stationare nepermisa unde se menționează un nr de proces verbal din ... (vezi toată discuția)
	                    Bogss39	                   

Buna ziua. Am întrat pe ghișeul.ro si am găsit acolo ca am de plata o amenda pentru stationare nepermisa unde se menționează un nr de proces verbal din ... (vezi toată discuția)

valeriuiulian	                   

in data de 23 03 2012  a fost intocmit un pv de catre politia rutiera pe care nu l-am semnat acasa nu am primit pv ce se intamla dupa o luna se prescrie adica ... (vezi toată discuția)
	                    valeriuiulian	                   

in data de 23 03 2012  a fost intocmit un pv de catre politia rutiera pe care nu l-am semnat acasa nu am primit pv ce se intamla dupa o luna se prescrie adica ... (vezi toată discuția)

razvanpopescu	                   

Am luat amenda pentru ca nu am avut rovigneta . Amenda mi-a fost adusa la domiciliu, nu am fost gasit la domiciliu drept urmare, cel imputernicir de CNADNR a ... (vezi toată discuția)
	                    razvanpopescu	                   

Am luat amenda pentru ca nu am avut rovigneta . Amenda mi-a fost adusa la domiciliu, nu am fost gasit la domiciliu drept urmare, cel imputernicir de CNADNR a ... (vezi toată discuția)