vidus 
	    	Utilizator

vidus 
	    	Utilizator	    

ContSters107946 
	    	Utilizator

ContSters107946 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 avdodo	                   

Buna ziua,
Am o societate comerciala cu sediul in Bucuresti si doresc sa deschid un punct de lucru in Buzau.
Am incheiat deja un contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
	                    avdodo	                   

Buna ziua,
Am o societate comerciala cu sediul in Bucuresti si doresc sa deschid un punct de lucru in Buzau.
Am incheiat deja un contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)

Cezar66	                   

Bună ziua ! Vreau sa deschid pct de lucru odata cu infiintarea firmei. In afară de contractul de inchiriere (dovada detinerii spatiului) mai am nevoie de ... (vezi toată discuția)
	                    Cezar66	                   

Bună ziua ! Vreau sa deschid pct de lucru odata cu infiintarea firmei. In afară de contractul de inchiriere (dovada detinerii spatiului) mai am nevoie de ... (vezi toată discuția)

Cezar66	                   

Vreau sa deschid un SRL ,cu sediul social al domiciliului parintilor mei,unde am si eu domiciliul de altfel. Ce acte trebuiesc depuse mai exact pentru a putea ... (vezi toată discuția)
	                    Cezar66	                   

Vreau sa deschid un SRL ,cu sediul social al domiciliului parintilor mei,unde am si eu domiciliul de altfel. Ce acte trebuiesc depuse mai exact pentru a putea ... (vezi toată discuția)