avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de inchiriere pentru punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de inchiriere pentru punct de lucru

Buna ziua,
Am o societate comerciala cu sediul in Bucuresti si doresc sa deschid un punct de lucru in Buzau.
Am incheiat deja un contract de inchiriere pentru sediul punctului de lucru cu un proprietar al unui imobil din Buzau.As dori sa stiu daca este necesar ca proprietarul imobilului sa mearga la administratia financiara de care apartine pt a obtine acea viza pe contract(avand in vedere noile modificari OG 54/2010).
Multumesc anticipat pentru raspuns!
P.S. Ce acte imi trebuie pentru infiintare punct de lucru in Buzau si unde se depun?
Cel mai recent răspuns: Elena Chiriac , Consilier juridic 18:11, 14 Septembrie 2010
Daca ai inchiriat de la persoana fizica,ctr se inregistreaza la AFP;
Toate actele se depun la Bucuresti,acolo unde este sediul
Acte ctr de inchiriere,hotararea asociatilor pt deschidere pct de lucru,act constitutiv actualizat.
Conform Ordinului ANAF nr. 2112/2010 privind aprobarea Procedurii de solicitare si eliberare a certificatului pentru spatiul cu destinatie de sediu social, la Administratia Financiara se pot prezenta si reprezentantii persoanelor juridice, care au inchiriat spatiul.

Totodata, proprietarul imobilului va trebuie sa-si declare veniturile obtinute din inchiriere, asa ca ati putea stabili cu el sa se ocupe si de formalitatile introduse prin OUG 54/ 2010.
hotarare si act aditional.
se depun la registrul comertului.
Actele se depun la ORC Bucuresti. De la Bucuresti se trimit la Buzau. Va sunt necesare hotararea AGA si acti aditional.
buna! va rog sa-mi spuneti cum este mai bine sa procedez, sa inchei un contract de inchiriere sau un contract de comodat pentru punctul de lucru al unui SRL... ce se accepta la administratia financiara? multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru sediu social ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua As avea si eu o intrebare Vreau sa infiintez un SRL care isi va desfasura activitatea la sediul social (respectiv locuinta in care stau). ... (vezi toată discuția)
Ctr comodat pt infiintare srl-inregistrat la anaf? adela05 adela05 Am un contract de comodat, pentru sediul social al unei societati care urmeaza sa se infiinteze. Acest contract trebuie inregistrat la Administratia Fianciara? (vezi toată discuția)
Dovada sediu social Marcel Mihalache Marcel Mihalache Am inteles ca dupa ultimele modificari la legea 31, contractul de comodat nu mai este acceptat la ORC ca dovada spatiu, ci numai contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)