Buna, am 23 de ani si momentan lucrez la Primaria Municipiului Bucuresti.Vreau sa ma ajutati si pe mine si sa-mi spuneti ec as putea face ??
Eu sunt din Tg-Jiu si am avut o relatie cu unbaiat care a durat 4 ani.Am luat bataie de la el de 3 ori si nu am fost sa depun plangere la politie pentru ca ma ameninta ca ma omoara .Emult prea complicata situatia.dupa ce m-am despartit de el in aprilie m-a terorizat aproximativ o luna de zile sa ma impac cu el.Ma tot ameninta ca nu o sa plec din acel oras(el mai avea o relatie cu alta tipa ) si intr-o zii s-a intamplat un incident in scara blocului la unchiul meu .usa era intredeschisa (avea si interfin ) si singurul martor care fuses acolo era unchiul meu.A inceput sa dea in mine si efectiv i-am dat si eu o palma ca nu mai suportam si cand a iesit din scara blocului a cazut si s-a lovit.A mers si a scos certifiat medico legal ..... Are 7 zile spitalizare ...Pe 26 sept am prima infatisare si ma acuza de vatamare corporala ,insulta si plus multe altele minciuni ......
CE POT SA FAC ???
Elizabeth, daca fostul prieten va aduce martori mincinosi, sa-i spui avocatului sa-i intrebe la interogatorii cum erati imbracati voi in ziua aceea, cum s-a intamplat tot in amanunt, cum l-ai "impins", pe ce parte a cazut, etc, alte amanunte si o sa vezi ca apar neconcordante ;)
Sa le spui inainte de proces martorilor de infr de marturie mincinoasa si fostului prieten de infr de "incercarea de a determina marturia mincinoasa"
Judecatorul se poate sesiza pt infr mincinoasa si trimite dosarul pt solutionare la parchet.
Pare neverosimila si ipoteza ca o fata sa loveasca asa tare un baiat, asa ca stai linistita :)
:D dosarul s-a trimis deja la parchet............ Nu mai stiu nimik de proces............. avocatul trebuie sa-l anunte pe taicamiu in legatura cu ce se mai intampla si taicamiu o sa ma anunte pe mine............. m-am mai linistit si asa o sa fac in legatura cu martorii mincinosi pe care o sa-i puna.............. defapt nici nu stiu daca se va mai tine procesul........
Faza este ca tipul s-a casatorit sambata trecuta(defapt cununia civila) cu fosta prietena ....... :D din cauza fostei prietene,actuala sotie a lui au existat toate certurile intre noi............ si s-a ajuns la o asa despartire..... si pana la urma s-a casatorit cu ea de frica ca nu-l mai ia nimeni :)) =)) ......... Dragillor vreau sa va zic ca pana la varsta de 24 de ani pe care o implinesc peste 2 sapt :D am trait o adevarata telenovela , in care eu am incheiat-o......... sa tineti minte ca din greseli invata omul..... si un pas in cur un şut ianinte......... numai ca la mine a fost nevoie de mai multe suturi si un ajutor foarte mare din partea prietenilor si familiei ca sa ies din telenovela aceea....
ID: elly010806@yahoo.com
pup pe toti
ceva chiar e interesant in ceea ce spui, dupa ce pe parcursul celor 4 ani in care ai avut relatia cu el te-a batut de mai multe ori si te-a amenintat ma rog tot tacamu`...ce face individu` dupa ce iti iei inima`n dinti si ripostezi?...se intoarce si pleaca , ba chiar, bulversat fiind, se mai si impiedica si pe deasupra unchiul tau sa-nteleg ca asista la toata tarasenia fara rol activ...a propos cu 7 zile de spitalizare n-are cum sa te acuze de vatamare corporala (21-60 zile).Parerea mea ca ar fi mai bine sa fii sincera pana la capat
:Dhello!! Va dati seama ca o sa spun adevarul pana la capat si martorii mincinosi o sa fie interogati pana la capat....... oricum v-am zis ca nu s-a prezentat la prima infatisare.... si dosarul a fost trimis la parchet......
Sa va zic ca acum doua sapt. tipul s-a casatorit cu fosta lui prietena...... deci actuala lui sotie din cauza careia au existat tot timpul certuri intre noi pt ca nemernicul asta umbla in acelasi timp si cu mine si cu aia si mintea la amandoua...... va spun ca acum rad de tot ce s-a intamplat si nu neg faptul ca este si dureros in acelasi timp pt ca in toti acesti 4 ani a fost o relatie bazata pe minciuni din partea lui...... O adevarata telenovela . Va dati seama cred ca de frica ca nu-l mai ia nimeni s-a casatorit........ Cred ca ar trebui sa public aceasta telenovela cap coada in acel oras si atunci o sa se faca si el cunoscut in orasul ala , nu cum zice el ca i-am patat prestigiul lui...:)) :))
Deocamdata nu mai stiu nimik de proces. pt ca taicamiu tre sa ia legatura cu avocatul.....
Va pup si o sa mai vb ....;)