avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Mama vrea sa ii vândă fiului meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Mama vrea sa ii vândă fiului meu garsoniera, cu clauza ...

Buna ziua.Mama vrea sa ii vândă fiului meu garsoniera,cu clauza viagera.Dar el are un credit la banca neachitate de zece mii. de euro.(pur și simplu nu îl plătește).Poate banca sa dispună de vânzarea garsonierei pentru a-si recupera banii,cat timp traieste mama?Mulțumesc.
Ati primit raspuns nu mai deschideti n topicuri pe acelasi subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.mama a moștenit (cu mult timp în urma) o garsonieră ... Angela N. Angela N. Buna seara.Mama a moștenit(cu mult timp în urma) o garsonieră din partea părinților ei.Dar tata a murit acum 3 ani.Impreuna au avut o căsnicie de peste ... (vezi toată discuția)
Executare imobile carmen gratiela carmen gratiela Buna seara, Se pot executa imobile care nu sunt trecute intrun contract de gaj? (vezi toată discuția)
Credit ipotecar elenacarmen elenacarmen buna ziua....am un credit ipotecar pe numele fostului sot si sunt si eu trecuta in dosar..garsoniera ipotecata este dobantita de mine in urma tranzactie ...voi ... (vezi toată discuția)