avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ca si angajat, am nevoie de dispozitie de plata cand ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ca si angajat, am nevoie de dispozitie de plata cand scot banii ...

Ca si angajat, am nevoie de dispozitie de plata cand scot banii din casa de marcat pentru ai depune la banca sau nu?
Cel mai recent răspuns: Stelee , utilizator 20:49, 8 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ART 6 - Legea contabilitatii 82/1991 :
"
(1) Orice operaţiune economico-financiară efectuată se consemnează în momentul efectuării ei într-un document care stă la baza înregistrărilor în contabilitate, dobândind astfel calitatea de document justificativ. "
Operatiune economico-financiara presupune interactiune intre entitati diferite iar scoaterea banilor din casa strict nu intra la asa ceva.
faceti cum considerati atunci

De unde ati tras concluzia asta ? " Operatiune economico-financiara presupune interactiune intre entitati diferite "
Eu nu vad asa ceva in textul citat .
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2022
Grama Cornel - Consultant fiscal, Consultant fiscal
Am inteles. E ok. Multumesc frumos de raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonul fiscal dates.raluca dates.raluca Buna ziua, bonul fiscal daca are o valoare mai mare de 100 de lei nu mai este deductibil? Exista vreo lege? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Pfa danatr danatr bonurile fiscale mai mici de 100 ron trebuie sa fie insotite de factura fiscala? (vezi toată discuția)
Acte juridice incheiate in timpul suspendarii SC Global Expert Consulting SRL SC Global Expert Consulting SRL Buna ziua, o firma cu activitatea suspendata la Registrul Comertului si la Administratia Financiara poate incheia un contract de comodat pentru un teren pe ... (vezi toată discuția)