avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren

Buna seara!
Detin un teren pentru care am cadastru si intabulare. Daca doresc sa vand doar o parte din acest teren trebuie sa fac cadastru pe suprafata mai mica pe care doresc sa o vand?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 02:43, 8 Septembrie 2022
trebuie sa faceti o dezmembrare. in urma acestei lucrari (executate de un cadastrist si inregistrate in CF), vor rezulta doua terenuri in proprietatea dvs, fiecare cu numarul lui cadastral

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren fara acces la drum Narciss22 Narciss22 Buna seara. Detin o suprafață de teren de 6000 de mp intr-o comună. Precizez ca nu exista nicio cale de acces public catre terenul meu, trebuie să trec ... (vezi toată discuția)
Cadastru vanzare parcela teren Margareta72 Margareta72 Vreau sa vand o parcela din terenul pe care il detin, si stiu ca trebuie sa se intocmeasca un cadastru care sa evidentieze cele doua parcele rezultate. Am ... (vezi toată discuția)
Diferente suprafata cf si suprafata masurata ContSters206995 ContSters206995 Buna ziua, Doresc sa achizitionez o casa si are urmatoarea problema: In CF (intabulare prin mostenire 1999) apare urmatoarea mentiune la ... (vezi toată discuția)