avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1363 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cine detine arhiva de la Contrasimex ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cine detine arhiva de la Contrasimex Bucuresti(1991-1992)

Cine detine arhiva de la Contrasimex Bucuresti(1991-1992)
Cel mai recent răspuns: Helen.helen09@yahoo.com , utilizator 12:12, 11 Septembrie 2022
Incercati aici: [ link extern ]
Intre timp am aflat, la numerele de telefon a societatii Contransimex nu raspunde nimeni, dar am gasit arhiva la o societate din Braila,poate ajuta pe careva.
Societatea se numeste:
UBERUM BRAILA
TELF: 0239672142
SAU. 0748291124
Adresati-va ROVIGO S.P.R.L., cu sediul în Bucureşti, Intrarea Mareşal Josef Pilsudski nr. 2, sector 1, in calitate de lichidator judiciar.
Am gasit,asa cum am raspuns mai sus,multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă ... Iulia_dulcik7@yahoo.com Iulia_dulcik7@yahoo.com Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă de la TCCH Midia Navadari,grup șantiere Navadari pe perioada 1981-1991 numele Călin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa aflu unde s-a mutat sediul firmei ”s.c. ... BEIA CONSTANTIN BEIA CONSTANTIN Buna ziua! As dori sa aflu unde s-a mutat sediul firmei ”S.C. GSMC VULCAN SA CRAIOVA „/ ” VULCAN BUCURESTI„ sau cum se numeste ,cum pot lua legatura ... (vezi toată discuția)
Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)