avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua fratele meu locuiește în Italia a găsit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua fratele meu locuiește în Italia a găsit un avocat ...

Buna ziua fratele meu locuiește în Italia a găsit un avocat a vorbit cu el pt divort a trimes banii in România la acest avocat ,in ziua divorțului avocatul nu era present și a descoperit că defapt nu era avocat! Cum poate proceda fratele meu mulțumesc anticipat pt răspuns
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 18:44, 9 Septembrie 2022
Cu procesul domnul Avocat nu prea bine , fratele meu neavând un avocat in fata judecătorului nu a știut cum să se comporte era "șocat" aflând că defapt "avocatul" nu era Avocat a semnat divorțul însă cerițele lui la orele de vizită pt copil etc au rămas nerezolvate

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Și cu procesul ce s-a întâmplat?

Au apărut atat de mulți escroci încât trebuie foarte mare atenție.

Mulți vor sa facă inchisoare pentru bani.
Închisoarea este ca un loc de munca pentru ei.

Este o tendința surprinzătoare dar actuala în România.
Au luat exemplul de la guvernanți, fac Închisoare pentru bani.

Depuneți plangerea la politie.

Dacă era o înșelăciune atunci aceasta persoana nu ar mai fi redactat și cererea de divorț, achitarea taxei de timbru precum și îndeplinirea altor obligatii anterioare stabilirii termenului de judecata. Escrocii iar pur și simplu banii și nu depun nicio diligenta sa îndeplinească vreo obligatie din cele promise anterior. In schimb, "neavocatul " dvs a avut suficiente cunoștințe juridice cât sa redacteze o cerere de divorț și sa obțină stabilirea primului termen de judecata.
Poate fratele a achitat onorariul doar pentru redactarea cererii, nu și pentru reprezentarea la proces sau poate avocatul a reziliat contractul cu fratele dvs din varii motive si de aceea nu s-a prezentat la termen, sau poate s-a suspendat între timp de pe lista Baroului( concediu medical, creștere copil, neplata taxelor profesionale, ori poate chiar s-a și pensionat etc).
Poate nu aveti dvs toate detaliile situației.
În orice caz, este necesar sa fiți diligent în astfel de situații mai ales când onorariul solicitat vi se pare mic fata de ofertele altor avocati și îl alegeți pe acela pe considerente financiare.
Pentru cererile accesorii referitoare la copil, rămase nesoluționate, fratele dvs poate depune o noua cerere în instanta prin care sa își ceara drepturile.
Sa contacteze unul dintre avocatii de pe acest forum care v-au răspuns, ca să nu greșească din nou, și sa deschida un alt proces.
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2022
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei.uniunea naţională a barourilor a stabilit tarifele minimale ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In atenția colegilor avocati. ,,Uniunea Naţională a Barourilor a stabilit tarifele minimale pentru avocaţi. La ce sumă poate ajunge un divorţ in anul ... (vezi toată discuția)
Avocat angajat si platit pentru relaxare Geania Geania Am angajat un avocat pt.un proces de partaj,mi-a solicitat suma de 37oo ron,s-a prezentat la doua sedinte in care a completat rebusuri, desii eu l-am angajat ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata de firma de avocati adrian_t10 adrian_t10 Buna ziua. Va solicit o parere pentru o anumita situatie. Imi desfasor activitatea in domeniul constructiilor si in urma cu 4 ani am colaborat cu un ... (vezi toată discuția)