avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am teren agricol extravilan dat în arendă cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am teren agricol extravilan dat în arendă cu contract am făcut ...

Am teren agricol extravilan dat în arendă cu contract am făcut și depus dosar la Direcția Agricolă pentru înstrăinare a ieșit avizul și arendașul a ridicat avizul și nu ma înștiințat dacă cumpără terenul acum ieu vreau să reziliez contractul de arendare să îl vînd s-au îl mut la altă Societate find propietar nu mai doresc să colaborez cu acest arendaș.Cu să procedez? Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
In functie de clauzele contractului, puteti solicita rezilierea contractului de arendare cu acel arendas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren manolachesilviu manolachesilviu Buna ziua Vreau sa vand 1hectar teren arabil pe care sunt propietar dar este inca in contract de arenda. Arendasul spune ca nu pot sa il instrainez pana la ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol AdrianaBal AdrianaBal Doresc sa vand 2 ha teren agricol aflat sub contract in arenda...Arendasul nu este de acord si nu semneaza notificarea si nu vrea sa cumpere terenul la pretul ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate vinde un teren agricol extravilan dat in arenda si pentru care exista uzufruct viager? cyan cyan In ce conditii se poate vinde un teren agricol extravilan pentru care exista uzufruct viager ? Terenul este dat in arenda si se intentiioneaza vanzarea ... (vezi toată discuția)