avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cine raspunde si in ce mod pentru incarcarea gresita ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cine raspunde si in ce mod pentru incarcarea gresita in aplicatia ...

Cine raspunde si in ce mod pentru incarcarea gresita in aplicatia informatica a programului "Casa verde fotofoltaice" a u nui document din dosarul de finantare depus la instalatorul validat, care a dus la respingerea cererii de finantare? Am depus contestatie. Care este termenul de solutionare?
Cel mai recent răspuns: valixlm , utilizator 08:11, 12 Septembrie 2022
Buna ziua,
Cititi ghidul de finanțare al programului, disponibil pe site-ul www.afm.ro
Succes!
In ghid nu scrie cine raspunde de incarcarea gresita a documentelor. Instalatorul validat nu are raspundere pt aceasta.
Buna dimineața,
Instalatorul are obligația de a verifica documentele conform ghidului de finanțare și să le incarce in aplicație ( citiți art. 18 și următoarele din ghid). Termenul de rezolvare a contestației este de 30 de zile de la data înregistrării contestației la AFM (conform ghidului de finanțare).
Succes!
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afm fotovoltaice - avocati care preiau demersuri in instanta ... Cosmin Antohe Cosmin Antohe Exista profesionisti avocati care preiau demersuri in instanta cu privire la respingerea dosarelor AFM Fotovoltaice? (vezi toată discuția)
Respingere dosar casa verde clasic ionel40 ionel40 Am accesat in octombrie 2016 programul Casa verde clasic in vederea instalarii unui panou solar apa calda. Conform ,, Ordinului 1817/ 2016 din 20.09.2016 ... (vezi toată discuția)
1 miliard euro pentru....casa verde Elidor Elidor Casa verde inseamna tot ce este spatiul verde din jurul casei (bloc sau casa cu curte)? Si daca este asa, primesc si primariile acces la banii respectivi,de ... (vezi toată discuția)