avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Speta: Un cetatean român este student in Belgia. Are ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Speta: Un cetatean român este student in Belgia. Are sub 26 ...

Speta: Un cetatean român este student in Belgia. Are sub 26 de ani. A primit o oferta de lucru part-time de la o firma din Romania. In cazul in care incheie cu acest angajator un CIM part-time (de 2 ore de exemplu) remote, se incadreaza la exceptia prevazuta de OG 16/2022 privind suprataxarea CIM part-time.? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 12 Septembrie 2022
Întrucât legea nu distinge dacă forma de școlarizare trebuie sa fie în tara sau în afara consider ca se încadrează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! la contractul part time pentru studenți se aplica ... andradapruncut andradapruncut Bună ziua! La contractul part time pentru studenți se aplica noua lege de la 1 august ? (vezi toată discuția)
Suprataxare contracte part-time persoane cu dizabilitati am ... dijmarescu dijmarescu Suprataxarea contrctelor part-time persoane cu dizabilitati Am gasit mai multe intepretari ale exceptiei de la suprataxarea contractelor part-time (OUG ... (vezi toată discuția)
Declaratie pt alinierea la og 4/2017 anymaryh anymaryh Buna ziua, In cadrul firmei sunt salariati care au cim part-time, dar care sunt angajati si la alte firme cu cim de 8 ore. La firma unde sunt cu part-time, ... (vezi toată discuția)