avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Un client este in insolventa. Nu sunt inscris la masa credala. Care este solutia pentru a incasa de la el sume restante? Pot sa ii emit chitanta la incasare?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 18:12, 21 Septembrie 2022
Nu cred ca veti incasa...
Clientul vrea sa plateasca. E in regula sa emitem chitante? Vor fi 3-4 chitante mai mici de 5000 lei, in zile diferite.
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2022
MuscaAnca, utilizator
Daca sunt sume nascute inainte de deschiderea procedurii sunteti dincolo de textul legii.

Daca sunt sume nascute dupa deschiderea procedurii sunt creante curente si le plateste pe baza facturii cash sau prin banca si nu e nevoie de inscrierea in tabelul de creante.

Sper sa va fie de folos informatiile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante salariale - masa credala YoAlle YoAlle Buna ziua, Angajatul trebuie sa depuna cerere cu salariile restante pe care le are de incasa pentru a fi inscris la masa credala ? Cum putem stii daca am ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma ,va rog . discover discover Buna ziua , am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. Am de recuperat o creanta( am BO de la debitoare) de la o firma care tocmai si-a deschis : ... (vezi toată discuția)
Creanta neinscrisa la masa credala Maryana@ Maryana@ Mai exista vreo modalitate de recuperare a unei creante neinscrisa la masa credala a debitoarei??? Mentionez ca este vorba de taxe si impozite datorate ... (vezi toată discuția)