avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decaratie unica PFA 2023 .Veniturile din dobanzi ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decaratie unica PFA 2023 .Veniturile din dobanzi bancare se declara?

Decaratie unica PFA 2023 .Veniturile din dobanzi bancare se declara chiar daca se capitalizeaza ( nu se incaseaza) ? Daca se declara , la ce categorie se incadreaza?
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:33, 19 Septembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va referiti la impozit acesta se retine doar la momentul platii prinj stopaj la sursa de catre platitorii de venituri ( banca ) iar CASS care se ia in calcul la plafonul de 12 salarii i acest an se ia in calcul doar la incasarea dobanzii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cass/cas va rog sa ma ajutati cu un raspus si spuneti-mi ... Talla Talla Buna ziua, CASS/CAS Va rog sa ma ajutati cu un raspus si spuneti-mi care este procedura. Referitor la plata CASS pentru 2023. 1. Daca nu ridic ... (vezi toată discuția)
Noul prag de plata cass de 6 salarii minime pe economie pentru venituri extra-salariale stela223 stela223 Va salut, Din cate am inteles odata cu noile modificari fiscale (din din O.G. 16/2022, art. I, pct.81 - ... (vezi toată discuția)
Cass din dobanzi bancare -declaratia unica DEBRA DEBRA Cum se calculeaza CASS din dobanzi bancare ca sa pot vedea daca depasesc sau nu plafonul de 12 salarii minim brute ? Din dobanda neta cumulata a depozitelor ... (vezi toată discuția)