avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună, parintii mei dețin o parcela de teren care a ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună, parintii mei dețin o parcela de teren care a fost pășune, ...

Bună, parintii mei dețin o parcela de teren care a fost pășune, actuala cu vegetație si tufișuri. In urma cu câteva zile pe teren s au găsit pe câțiva copaci vopsea care se folosește la delimitarea unei parcele.
Ne am interesat la primărie și se pare că un vecin de curând și-a intabulat o parcela de teren, care ulterior a fost REPOZIȚIONATA peste parcela tatălui meu.
Întrebare : Care ar fi scopul REPOZIȚIONATARII și ce demersurii trebuie făcute pentru a fi anulată acea REPOZIȚIONATARE care se suprapune peste parcela tatălui meu.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 15:23, 17 Septembrie 2022
Buna ziua,
Va trebui sa faceti o actiune in instanta: granituire.

Dar, este important de stiut daca si parintii dvs. au terenul intabulat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Septembrie 2022
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
Trebuie cercetat un pic mai atent problema, nu sariti direct la un proces. Nu va dati seama cate terenuri gasesc, pe care proprietarii il folosesc pe amplasamentul gresit de ani de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate BogdanAdrian21 BogdanAdrian21 Buna ziua, Sunt presedintele unui Composesorat, iar de curand am observat ca punerea in posesie, titlul de propreietate eliberat in 2009 si ulterior ... (vezi toată discuția)
Probleme la intabulare pentru casa construita noua berbondac berbondac Buna ziua, Am achizitionat un teren care in urma cu multi ani a fost rupt dintr-un teren mai mare. Ruperea a fost facuta cu mult inainte sa il achizitionez ... (vezi toată discuția)