avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este posibil?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este posibil?

Judecătoria Botoşani a pronunţat o Sentinţă Civilă(definitivă) prin care a obligat un minor la plata de despăgubiri civile .Executorii judecătoreşti nu pot executa această sentinţă întrucât este vorba despre un copil minor şi că instanţa(judecătorul)a comis o eroare întrucât trebuia să oblige la aceste despăgubiri pe părinţii acestui copil minor.Ce se mai poate face pentru a recupera despăgubirile civile ?:(
Cel mai recent răspuns: Humi , utilizator 23:00, 19 Ianuarie 2010
simplu, atacati sentinta civila in termen legal
..incercati totusi sa faceti si o sesizare catre CSM si atasati aceasta sentinta .
...multi judecatori si procurori ...judeca si dau decizii dupa cum primesc telefoane nu dupa cum sunt legile in aceasta tara !!!!
..SUCCES !!!! ..speram sa mai eliminam din acesti corupti ...mafioti care ar trebui sa respecte legea !!!!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2010
ion-alin, utilizator
Am arătat că este definitivă sentinţa(investită cu formulă executorie).Eu nu am ştiut că acest copil este minor.Judecătorul a constatat acest fapt în timpul procesului motiv pentru care a introdus în proces pe părinţii acestui copil dar în dispozitivul sentinţei a obligat la despăgubiri civile pe copilul lor minor deşi corect era să fie obligaţi părinţii acestui copil minor .Executorii judecătoreşti mi-au recomandat să solicit îndreptarea acestei erori materiale.Este posibil ?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta a omis sa treaca numele mai multor reclamanti in sentinta civila iolanda15 iolanda15 Va rog sa-mi spuneti ce se mai poate face in urmatoarea situatie. Actiunea avand ca obiect -drepturi banesti- a fost promovata de sindicat pentru membrii ... (vezi toată discuția)
Termen,dupa pronuntare? nutzucu nutzucu desi a trecut jumatate de an de la comunicarea sentintei de divort iata ca primesc citatie din nou .de ce oare? precizez ca sentinta a ramas definitiva prin ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa parinteasca barta_andras barta_andras buna ziua, am mostenit o casa construita de catre parintii mei dar care figura in acte pe numele strabunicului meu asa ca intabularea a trebuit sa o fac ... (vezi toată discuția)