Judecătoria Botoşani a pronunţat o Sentinţă Civilă(definitivă) prin care a obligat un minor la plata de despăgubiri civile .Executorii judecătoreşti nu pot executa această sentinţă întrucât este vorba despre un copil minor şi că instanţa(judecătorul)a comis o eroare întrucât trebuia să oblige la aceste despăgubiri pe părinţii acestui copil minor.Ce se mai poate face pentru a recupera despăgubirile civile ?:(
..incercati totusi sa faceti si o sesizare catre CSM si atasati aceasta sentinta .
...multi judecatori si procurori ...judeca si dau decizii dupa cum primesc telefoane nu dupa cum sunt legile in aceasta tara !!!!
..SUCCES !!!! ..speram sa mai eliminam din acesti corupti ...mafioti care ar trebui sa respecte legea !!!!
Am arătat că este definitivă sentinţa(investită cu formulă executorie).Eu nu am ştiut că acest copil este minor.Judecătorul a constatat acest fapt în timpul procesului motiv pentru care a introdus în proces pe părinţii acestui copil dar în dispozitivul sentinţei a obligat la despăgubiri civile pe copilul lor minor deşi corect era să fie obligaţi părinţii acestui copil minor .Executorii judecătoreşti mi-au recomandat să solicit îndreptarea acestei erori materiale.Este posibil ?