avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Beneficiu extrasalarial - abonament TV
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Beneficiu extrasalarial - abonament TV

Buna ziua,
Abonamentul TV ( Netflix , Disney +) poate fi achizitionat cu tichetele culturale ? Pot oferi acest abonament ca si beneficiu extrasalarial angajatilor ?
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Drepturi autor la o garsonieră în regim turistic mariusgrid mariusgrid Bună ziua! Sunt o persoană fizică (nu PFA) și am o garsonieră închiriată în regim turistic. Am obținut certificatul de clasificare. Tocmai am ... (vezi toată discuția)
Beneficii extrasalariale buna ziua. in ce conditii este posibil ... a.g.p a.g.p Beneficii extrasalariale Buna ziua. In ce conditii este posibil legal pentru un angajator sa ofere un bun material angajatului, care sa-l ajute la ... (vezi toată discuția)
Beneficii extrasalariale AliceS AliceS Buna ziua, Beneficiile extrasalariale cum ar fi voucherele de vacanta, tichetele culturale, tichetele cadou acordate in limita maxima a plafoanelor ... (vezi toată discuția)