avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Beneficii extrasalariale Buna ziua. In ce conditii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Beneficii extrasalariale Buna ziua. In ce conditii este posibil ...

Beneficii extrasalariale

Buna ziua. In ce conditii este posibil legal pentru un angajator sa ofere un bun material angajatului, care sa-l ajute la desfasurarea activitatii, si care sa ramana in final al alcestuia din urma?

Bunul se ofera ca beneficiu extrasalarial (nu a fost stipulat in contractul de munca), alternativ cu alte beneficii, cum ar fi bonusurile extrasalariale.

Angajatorul poate sa fie sau nu platitor de TVA, ceea ce influenteaza pretul cu care achizitioneaza bunul.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: a.g.p , utilizator 15:39, 16 Noiembrie 2023
Il poate oferi in baza unei decizii unilaterale ...
E nevoie sa indeplineasca niste formalitati, sau sa achite taxe/impozite ca in cazul bonusurilor extrasalariale?
Deocamdata nu sunt raspunsuri. Daca am postat in categoria gresita, rog un moderator sa mute intrebarea intr-un loc cu vizibilitate mai buna. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesia juridica ideala! Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate da cineva un sfat referitor la cea mai buna profesie juridica existenta?? Pentru mine cea mai buna profesie juridica ar trebui sa: - fie ... (vezi toată discuția)
Acordare discretionara a bonusului de telemunca AphisG AphisG Buna ziua, Cred ca multi dintre noi stiu deja de existenta unor platforme online unde se incarca sume de bani pe care salariatii le pot folosi pentru a-si ... (vezi toată discuția)
Executarea de sarcini nespecificate in fisa postului Daniel_Ion Daniel_Ion Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu o lamurire in urmatoarea chestiune: Un angajator isi exprima verbal intentia de a-i atribui angajatului un nou tip de ... (vezi toată discuția)