avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... iPhone 13 defect- Altex
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

iPhone 13 defect- Altex

Buna ziua, am achizitionat un iphone13 de la altex, avea desfacuta cutia, dar nou (aparent), la care mi-au adaugat inca 1 an de garantie extra. Dupa o luna de folosinta s-a defectat si la service autorizat apple, mi-au spus ca telefonul a mai fost reparat o data pe acelasi motiv de catre altcineva.
ce parere aveti ? urmeaza sa merg la altex sa le cer returul acestuia
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:34, 4 Octombrie 2022
de ce nu ati invocat garantia? asa se face. daca l-ati cumparat din stocul de resigilate, s-ar putea sa nu aveti drept de retur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare respinsa la altex Mistretu808 Mistretu808 Buna ziua, In data de 10.02.2018 am comandat o placa de baza de la Altex - online - care mi-a ajuns pe data de 13.02.2018. La livrare am obs. ca cutia ... (vezi toată discuția)
Procedura in cazul unui produs trimis defect altex patrutz67 patrutz67 ce trebuie sa fac in cazul in care am cumparat online de la Altex o instalatie de clima Whirlpool si dupa montare cu firma autorizata in instalatii de ... (vezi toată discuția)
Scoatere din garantie telefon mobil FRaluca FRaluca Buna ziua. Am achizitionat in decembrie de pe site-ul eMAG un telefon Apple iPhone 5s. In februarie am descoperit ca la o miscare mai rapida a telefonului, ... (vezi toată discuția)