avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, Am depus o declaratie initiala la 112 pe ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, Am depus o declaratie initiala la 112 pe august si ...

Buna ziua,
Am depus o declaratie initiala la 112 pe august si imi da urmatoarea eroare de validare:
Au fost identificate următoarele ERORI:
E: angajator (1)
eroare regula: R_MULTI_INIT: A mai fost depusa o declaratie initiala valida pentru aceeasi perioada

nu inteleg de la ce poate fii...ca eu nu am depus nici o declaratie initiala.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Eroare la transmitere declaratie 112 VitOtilia VitOtilia Buna ziua! Am depus o declaratie 112, dar din cauza unor probleme cu internetul, parea ca fiind nedepusa. Apoi am mai incercat sa o depun o data si mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Eroare declaratia 112 Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna ziua. As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema . Astazi din greseala sau mai bine zis din neatentie am depus declaratia 112 pe luna septembrie 2011 ... (vezi toată discuția)
Eroare declaratie 112 radugabriela radugabriela Am primit aceasta eroare la depunearea unei declaratii 112, este o societate cu un singur angajat pentru care am depus lunar declaratia 112.Oare sa fie din ... (vezi toată discuția)