buna ziua.as dori sa stiu daca la terminarea celor 2 ani de indemnizatie angajatorul este obligat sa ma primeasca innapoi la locul de munca?indemnizatia inceteaza la data de 28 februarie 2010,sunt asistenta maedicala generalista,grad principal,(intre timp am absolvit si o facultate-are influenta asupra salariului?),medicul de familie la care am lucrat are angajata doar vechea asistenta care este in pensie din 2008.ce drepturi am,cum trebuie sa procedez?multumesc
Pentru inceput, faceti o cerere de revenire prin care solicitati incetarea suspendarii CIM incepand cu data de 1 martie 2010 (am inteles ca copilul implineste 2 ani pe data de 28.02.2010).
Este bine sa depuneti aceasta cerere cu cateva zile inainte de data de revenire.
Angajatorul nu poate sa refuze revenirea dvs.
In privinta studiilor, acestea vor fi luate in considerare numai daca postul pe care il veti ocupa solicita studii superioare.
Inteleg ca dvs sunteti asistenta unui medic de familie.
NU stiu ce specialitate au studiile dvs superioare dar presupun ca nu-l ajuta cu nimic pe angajator. El nu are nici o obligatie sa va treaca pe un post de studii superioare.