avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire dupa concediul de crestere copil 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire dupa concediul de crestere copil 2 ani

buna ziua.as dori sa stiu daca la terminarea celor 2 ani de indemnizatie angajatorul este obligat sa ma primeasca innapoi la locul de munca?indemnizatia inceteaza la data de 28 februarie 2010,sunt asistenta maedicala generalista,grad principal,(intre timp am absolvit si o facultate-are influenta asupra salariului?),medicul de familie la care am lucrat are angajata doar vechea asistenta care este in pensie din 2008.ce drepturi am,cum trebuie sa procedez?multumesc
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 11:41, 20 Ianuarie 2010
cereti reincadrarea.
studiile vor avea efect atunci cand si fisa postului o va cere.
Desigur ca este obligat sa va primeasca,pentru inceput; dvs. faceti o cerere de reevenire din concediu CIC.
Pentru inceput, faceti o cerere de revenire prin care solicitati incetarea suspendarii CIM incepand cu data de 1 martie 2010 (am inteles ca copilul implineste 2 ani pe data de 28.02.2010).
Este bine sa depuneti aceasta cerere cu cateva zile inainte de data de revenire.
Angajatorul nu poate sa refuze revenirea dvs.

In privinta studiilor, acestea vor fi luate in considerare numai daca postul pe care il veti ocupa solicita studii superioare.
Inteleg ca dvs sunteti asistenta unui medic de familie.
NU stiu ce specialitate au studiile dvs superioare dar presupun ca nu-l ajuta cu nimic pe angajator. El nu are nici o obligatie sa va treaca pe un post de studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssd=asistent medical diplomat? Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna seara!As ruga frumos pe cineva sa ma ajute cu un sfat.Am absolvit in 2008 Facultatea de asistenta medicala-specializarea medicina generala,am trecut ... (vezi toată discuția)
Asistenti medicali licentiati ctgadina ctgadina Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani ... (vezi toată discuția)
Un asistent medical pricipal de radiologie care a absolvit studii ... dana manea dana manea Un asistent medical pricipal de radiologie care a absolvit studii superioare de lunga durata in specializarea asistenta medicala generala poate fi promovat in ... (vezi toată discuția)