avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare bani Asigurare City Insurance.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare bani Asigurare City Insurance.

Buna ziua. In urma cu 12 luni am avut un accident in trafic, soferul avea asigurare la City Insurance. Am depus cereri asa cum.prevede procedura, spunsndu.ni.se ca in cateva luni se primesc banii, acum s.a blocat in Parlament proiectul. As putea oare sa.l dau in judecata pe soferul care m.a lovit, si sa fie obligat personal.sa imi plateasca reparatia ?
Cel mai recent răspuns: leona777 , utilizator 14:08, 13 Octombrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc. Da, am depus, dar nici un raspuns.

Voinea Liviu a scris:

Il puteti actiona in judecata,insa vinovatul va mentiona ca la data accidentului avea RCA valabil,ceea ce va aduce in situatia de acum.
Ati depus cereri si la FGA,dupa insolventa City Insurance?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pe data de 6 octombrie am fost accidentat de un camion ... cas_ady cas_ady Buna ziua, Pe data de 6 Octombrie am fost accidentat de un camion ce avea asigurare la City Insurance, in aceeasi zi am am trimis cererea la Fondul de ... (vezi toată discuția)
Solutie legala reparare cu rca arexuta arexuta Sunt proprietara unui autoturism OPEL ASTRA K achizitionat de la ATP MOTORS Baia Mare. Mentionez ca autoturismul este nou-nout, achizitionat in urma cu 2 luni ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost lovit de un individ cu masina in timp ce ma ... AlexSim AlexSim Buna ziua, am fost lovit de un individ cu masina in timp ce ma deplasam pe carosabil, a deschis portiera cu putere si mi a facut paguba la masina. Si a ... (vezi toată discuția)