avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua tututor! Am o intrebare ref. la ajustarea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua tututor! Am o intrebare ref. la ajustarea pretului ...

Buna ziua tututor!
Am o intrebare ref. la ajustarea pretului unui contract(subsecvent) de achizitie sectoriala de produse, incheiat in baza Legii 99/2016.
Nu am clauza in contract cu privire la ajustarea pretului, insa urmare a cresterii preturilor la materii prime/ materiale si utilitati, am solicitat ajustarea pretului contractului, respinsa de catre entitatea contractanta motivat de faptul ca nu am clauza de ajustare pret in contract.
Fac precizarea ca procedura de achizitie s-a derulat in anul 2020, iar acordul cadru s-a semnat in mai 2021. In iunie 2022 s-a semnat contractul subsecvent pentru a cari pret solicit ajustarea cu inflatia.
Va rog un punct de vedere argumentat de la specialistii in achizitii publice.
Va multumesc anticipat!



Alte discuții în legătură

Micsorarea pretului unitar al unui acord-cadru Rayd Rayd Buna ziua, Care pot fi motivatiile pentru modificarea, in scadere, in favoarea autoritatii contractante, a pretului unitar al unui acord cadru, prin act ... (vezi toată discuția)
Acord cadru derulat prin comenzi Raluca_G Raluca_G Buna ziua, A derulat cineva un Acord cadru (cu un singur operator economic) prin comenzi (fara contracte subsecvente)? Va multumesc! (vezi toată discuția)