avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pentru cod CAEN 7220 e pe norma de venit sau pe sistem ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pentru cod CAEN 7220 e pe norma de venit sau pe sistem real?

Salutare! Pentru cod CAEN 7220 e pe norma de venit sau pe sistem real?
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 19:37, 11 Octombrie 2022
sistem real

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere pfa de la sistem real la norma de venit MrDerpson MrDerpson Salut, In prezent am un PFA 7022 - consultanta in afaceri si management (sistem real). Doresc sa fac trecerea la 6202 - consultanta in tehnologia ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit sau sistem real? MiriamS MiriamS Salutare, Doresc sa creez un PFA si nu stiu care ar fi mai ok, norma de venit sau sistem real tinand cont ca incasarile pe an sunt cam de 90 de mi de euro, ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen pfa, norma de venit MrDerpson MrDerpson Salut, In cazul in care un PFA a fost deschis in Mai 2014 (sistem real, consultanta in afaceri), cand se poate face trecerea la un alt cod CAEN pentru ... (vezi toată discuția)