avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, In urma divortului copilul minor mi-a fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, In urma divortului copilul minor mi-a fost incredintat ...

Buna ziua,
In urma divortului copilul minor mi-a fost incredintat mie. Daca vreau sa imi schimb adresa de domiciliu, implicit buletinul, este obligatoriu sa schimb si buletinul minorului? Mentionez ca in hotararea judecatoreasca nu este mentionat nimic despre schimbare domiciliu, ne vom muta la alta adresa in acelasi oras iar minorul are 16 ani.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:36, 13 Octombrie 2022
Daca minorul are buletin pe o adresa si un realitate sta la alta adresă, da, trebuie schimbat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori uca_mariuca uca_mariuca Am divortat n decembrie anu trecut, am un copil minor care mi a fost incredintat mie prin hotarare judecatoreasca si deocamdata locuiesc la mama mea cu care nu ... (vezi toată discuția)
Divort - domiciliul copilului LuminitaAndreea LuminitaAndreea Buna ziua As dori sa stiu ce pot face in cazul in care in hotararea de divort care este definitiva scrie domiciliul minorului si al meu la adresa parintilor ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor ana_21crd ana_21crd In urma unui divort la notar, s-a hotarat ca eu sa raman parintele rezident. In vremea aceea adresa de pe buletin era cea a apartamentului pe care ulterior eu ... (vezi toată discuția)