avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, de unde se poate scoate avizul MAPN pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, de unde se poate scoate avizul MAPN pentru a putea ...

Buna ziua de unde se poate scoate avizul MAPN pentru a putea construi .Eu trebuie sa vand o parcela de teren si cel care cumpara vrea sa fie sigur ca poate construi in Puz scrie ca trebuie scoasa un aviz de la MAPN pentru A PUTEA CONSTRUI.
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 14:22, 19 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cerere adresată U.M.02514,,D“ Bucureşti; Regasiti cu titlu de exemplificare modelul de cerere in urmatorul link [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cu ghinion Dunusha Dunusha Buna ziua! In 2013 am cumparat un teren. Acum, vreau sa ma apuc de constructie, dar avem o conducta de motorina ce apartine unei firme in faliment. Nu am voie ... (vezi toată discuția)
Cerere certificat urbanism intravilan faneata urgent cosmin12345 cosmin12345 Buna ziua , deschid un nou topic la problema mea deoarece sau modificat unele aspecte din C.F. O parcela de teren initial extravilan a fost trecuta in ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan in circuitul agricol Andra C Andra C Vreau sa cumpar un teren in Ilfov, si proprietarul mi-a sugerat sa scoatem terenul din circuitul agricolpentru ca taxele de vanzare sa fie mai mici. Intrebarea ... (vezi toată discuția)