avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... nu sant lasat sa ma loghez la un site
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

nu sant lasat sa ma loghez la un site

Am mai multe conturi pe net pentru cumparaturi online( ebay.com.de.it..fr cabelas etc). Un site din franta nu ma lasa sa-mi fac cont, in formularul de complectare sant aproape toate statele lumii mai putin Romania. Le-am trimis un email daca ma pot ajuta sa-mi fac cont la ei.nu am primit nici un raspuns. Ce e de facut? (ma simt discriminat)
Cel mai recent răspuns: gamezcdr , utilizator 11:31, 30 Ianuarie 2010
probabil si-au luat tzepe de la romani si au decis sa scoata Romania din lista. mai e posibil ca inca sa nu poate desfasura activitatea de vanzare in romania, dar ca urmeaza sa ajunga si la noi. asteapta raspunsul lor. eventual mai trimite un e-mail, sa vada ca esti insistent
Ii posibil sa ai dreptate.dar pentru 1000 de(tepari)sa cataloghezi o tara intreaga. Oricum mai insist cu e-mail poate poate . Iti multumesc mult pentru interventie.
anca13 a scris:

probabil si-au luat tzepe de la romani si au decis sa scoata Romania din lista. mai e posibil ca inca sa nu poate desfasura activitatea de vanzare in romania, dar ca urmeaza sa ajunga si la noi. asteapta raspunsul lor. eventual mai trimite un e-mail, sa vada ca esti insistent

Acesta cred si eu ca ar fi raspunsul.
In anumite tari, tranzactiile online nu se accepta pentru Romania. Cum e si cu paypal de fapt.
Va puteti inregistra printr-un proxy dar nu veti putea cumpara pentru ca ei nu trimit in Romania. Si bine fac pentru ca sintem o tara cu un numar maaare de hoti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieri am facut o mare greseala. am gasit un anunt pe olx cu un ... mariuspisica28 mariuspisica28 Ieri am facut o mare greseala. Am gasit un anunt pe olx cu un telefon si era din alt oras. Tipii mi-au spus ca sunt firma, mai exact bsg amanet si nu pot ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto inmatriculat ro pentru export alpyne alpyne scurt istoric.am un auto sa zicem si gasesc client pe net la un pret bun.masina are toate actele in regula,inscrisa pe Romania cu absolut toate taxele ... (vezi toată discuția)
Procura sau declaratie care i diferenta? sant in franta , vreau ... miocha miocha Procura sau declaratie care i diferenta? Sant in Franta , vreau sa dau imputernicire fratelui meu pt dezbatera mostenirii sau de a vinde o casa. As vrea un ... (vezi toată discuția)