avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Tocmai am primit o decizie de impunere.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Tocmai am primit o decizie de impunere.

Buna ziua ,
tocmai am primit o DECIZIE DE IMPUNERE ANUALA PT STABILIREA CONTRIBUTIEI DE ASIGURARI DE SANATE ANUL 2017 ,fapt care m-a intrigat foarte tare ...nu inteleg de ce dupa atata timp si mai ales in situatia in care asigurarile mele de sanatate sunt platite de catre sot,eu fiind coasigurat..Plus ca pe acest formular 631 nu mi se explica cum,unde se plateste ...multumesc anticipat pt un eventual raspuns !
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:12, 21 Octombrie 2022
Buna ziua, ati primit decizia din 2017 pentru ca organele fiscale sunt in urma cu regularizarile, pentru 2017 fiind ultimul an -2022 inainte de prescriptia datoriei.
Unde plătim această porcarie ?
La Anaf-ul de care apartineti sau la Trezorerie intr-un cont dedicat acestor creante bugetare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata la cass pe anul 2012 primita in 2018 Lili Tudor Lili Tudor Am primit tiltu executoriu pentu plata Contributiei de asigurari sociale de sanatate ptr persoane fizice-Regularizari . Am sunat la ANAF si mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuala pentru cass si cas 2017 Victoria.A. Victoria.A. Decizie de impunere anuala pentru CASS si CAS 631-anul 2017 Am primit de la Anaf aceasta decizie de impunere CASS -CAS, pt anul 2017, referitoare la niste ... (vezi toată discuția)
Decizii impunere nr.630 - anulare? sonia1978 sonia1978 Buna ziua, In luna aprilie 2019 am primit decizii de impunere nr.630 pt. perioada 2014-2017. Avand in vedere acest comunicat ANAF: \"La inițiativa ... (vezi toată discuția)