avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Buna ziua! Fiul meu este jucator de tenis si ne gandim ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Buna ziua! Fiul meu este jucator de tenis si ne gandim sa infiintam ...

Buna ziua!
Fiul eu este jucator de tenis si ne gandim sa infiintam un ONG pentru a putea gasi sponsorizari. De cate persoane este nevoie pentru a deschide aceasta asociatie si unde pot gasi lista de documente necesare? Va multumesc. Oana
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 01:52, 15 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asociația se înființează de minim 3 membri.
Lista completă a documentelor care trebuie depuse la judecătorie pentru dobândirea personalității juridice o găsiți aici:
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
in afara de "lista de acte" care v-a fost indicata, e de analizat si ce tip de organizatie doriti - doar cu rol de atras fonduri? Doar pentru el? E de obicei mai greu de obtinut fonduri doar pentru o persoana unica, individual determinata, decat pentru sprijinit sportivi in general inclusiv anumite persoane determinate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt in cautare de solutii pentru sustinerea fetei ... RoxanaIonel RoxanaIonel Buna ziua. Sunt in cautare de solutii pentru sustinerea fetei in tenis. Ma gandesc de deschid un ong (club sportiv) care sa atraga fonduri pe care le voi ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)
Am infintat o asociatie sportiva non-profit cu personalitate juridica Sebastian Calin Sebastian Calin Buna ziua, Baiatul meu face tenis de performanta de cel putin 10 ani si ca atare, dat fiind costurile f mari la care sa ajuns, am infintat o asociatie ... (vezi toată discuția)