avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificari Codul Muncii- CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificari Codul Muncii- CIM

Buna ziua,

Avand in vedere modificarile aduse la Codul Muncii prin Legea 283/2022 publicata in MO pe data de 19 Oct si cu intrare in vigoare de la data de 22 Oct, in situatia in care urmeaza sa inchei un contract de munca saptamana viitoare, ce model de contract de munca voi folosi? Este obligatoriu sa am in vedere elementele nou prevazute de lege care trebuie specificate in CIM? Din cate am vazut, ar trebuie ca Inspectia Muncii sa elaboreze un nou model de contract individual de munca, care sa cuprinda toate aceste clauze obligatorii.
Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: anechitacodeless , utilizator 11:53, 24 Octombrie 2022
Modelul vechi la care adaugati noile mentiuni adoptate.
Multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua recent, prin legea nr. 283/2022 - s-a modificat codul ... oanaportar oanaportar Bună ziua Recent, prin Legea nr. 283/2022 - s-a modificat Codul muncii. Una din modificări - este un nou model de Contract de muncă. Vă rugăm frumos ... (vezi toată discuția)
Acte adiționale la cim pentru respectarea noilor dispoziții ... cristinast cristinast acte adiționale la cim pentru respectarea noilor dispoziții prevăzute de legea 283/2022) Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in temeiul legii nr. ... (vezi toată discuția)
Resurse umane RACF RACF UNDE GASESC UN MODEL DE CONTRACT DE MUNCA ACTUALIZAT CU NOILE MODIFICARI ADUSE DE CODUL MUNCII (vezi toată discuția)