avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua..doresc o informație juridica în ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua..doresc o informație juridica în legătură cu o ...

Buna ziua..doresc o informație juridica în legătură cu o situație extrema în care se afla fiul meu.administrator al unui SRL doar cu numele..tatăl sau fiind adevăratul administrator al firmei..la el se afla toate actele contabile ale firmei...acesta introducând firma în insolventa abuziv..semnând în locul fiului fiind în legătură de prietenie cu lichidatorul judiciar care a primit actele.fiul meu ne dându-și acordul asupra acestui fapt el nefiind în tara la acea dată..a urmat un proces deschis de anaf pt atragerea răspunderii patrimoniale a fiului meu .Fiul a venit din străinătate la interogatoriu care a fost f formal el aducând și probe ca nu s-a ocupat niciodată de administrarea firmei ci tatăl sau.procesul a fost câștigat de anaf..în motivarea hotărârii aratanduse ca băiatul trebui sa acționeze în penal în baza probelor. Va rog sa ne îndrumați care este primul pas care trebuie sa îl facă fiul meu..plângere penală împotriva tatălui.. și unde trebuie făcută? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:31, 24 Octombrie 2022
Buna ziua, trebuie facuta plangere penala impotriva celui care a exercitat in fapt si fara drept calitatea de administrator (tatal ) ,eventual si impotriva lichidatorului. Plangerea o puteti depune la Parchetul in circumscriptia caruia a avut sediul societatea comerciala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de la lichidator dana4_dan dana4_dan Buna ziua. Sunt administratorul unei firme SRL, infiintata in anul 1999.In acesta firma mai sunt inca 2 administratori si 2 asociati de alta nationalitate ... (vezi toată discuția)
Conditii formulare plangere penala ariana03 ariana03 Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am avut pe rol mai multe dosare de faliment pt care procedura a fost inchisa si vreau sa fac plangere ... (vezi toată discuția)
Imposibilitatea restituirii sumelor datorate statului maria_antoneta maria_antoneta baiatul meu a avut o firma dar treptat in 2009 nu a mai avut contracte si a fost in imposibilitatea de a mai plati datoriile la buget .firma s-a auto ... (vezi toată discuția)