Buna ziua..doresc o informație juridica în legătură cu o situație extrema în care se afla fiul meu.administrator al unui SRL doar cu numele..tatăl sau fiind adevăratul administrator al firmei..la el se afla toate actele contabile ale firmei...acesta introducând firma în insolventa abuziv..semnând în locul fiului fiind în legătură de prietenie cu lichidatorul judiciar care a primit actele.fiul meu ne dându-și acordul asupra acestui fapt el nefiind în tara la acea dată..a urmat un proces deschis de anaf pt atragerea răspunderii patrimoniale a fiului meu .Fiul a venit din străinătate la interogatoriu care a fost f formal el aducând și probe ca nu s-a ocupat niciodată de administrarea firmei ci tatăl sau.procesul a fost câștigat de anaf..în motivarea hotărârii aratanduse ca băiatul trebui sa acționeze în penal în baza probelor. Va rog sa ne îndrumați care este primul pas care trebuie sa îl facă fiul meu..plângere penală împotriva tatălui.. și unde trebuie făcută? Multumesc
Buna ziua, trebuie facuta plangere penala impotriva celui care a exercitat in fapt si fara drept calitatea de administrator (tatal ) ,eventual si impotriva lichidatorului. Plangerea o puteti depune la Parchetul in circumscriptia caruia a avut sediul societatea comerciala .