avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara. Sunt cetatean ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara. Sunt cetatean ...

Buna seara. Va cer scuze ca va deranjez in ora asta. Sunt cetatean strain. Din tara care nu face parte in UE. Am primit o pedeapsa cu suspendare acum 2 ani. In aprilie 2023 termina termenu. Am facut munca in folosul comunitati si obligatiile cealalte. Situatia mea este altfel. Fiind ca tara mea nu este In UE, si nici in zona schengen eu nu pot sa ma deplasez liber in europa fara viza. Momentan traiesc in suedia cu nevasta mea. Aica avem viza de munca la care am depus dosarul inca pentru 2 ani. Problema e ca aica ne am stabilit avem casa tot, dar avem viza expirata si nu putem sa plecam din tara si sa ne intoarcem fara acte valabile pana avem raspunsu de viza si permis de sedere. Eu trebuie sa ma deplasez la probatiune galati in februarie la care nu o sa am acte ca sa pot sa ma deplasez. Am contactat la probatiune dar imi se spune ca trebuie sa ma duc. Am nevasta insarcinata intre timp a doua ora dupa prima pierdere a sarcini si daca as pleca nu mai pot sa ma intorc inapoi si nu o sa am posibilitate de munca ca sa pot sa o tin acolo si riscam pierderea dreptului de viza. As vrea sa intreb va rog, egzista cale prin un avocat ca sa poata vorbi si sa dovedeasca la probatiune si la judecata situatia mea. Mentionez ca colaborez in fiecare luna cu consilierul la prezentarea mijloacelor de intretinere si la orice schimbare a situatiei mele.. Cu respect!

Alte discuții în legătură

Rezident pe termen lung- ce alexandragabriela12 alexandragabriela12 Am un prieten care de curand si-a schimbat permisul de sedere pe care il avea si a primit unul mai \"ALTFEL\"=D>. Permisul vechi a fost tot permanet adica pe ... (vezi toată discuția)
Dreptul la libera circulatie ue al unui cetatean turc cu permis de sedere in romania patruzeci patruzeci Buna ziua, Avem situatia urmatoare: cetatean turc, venit la studii superioare la zi de lunga durata in Romania cu pasaport valabil si viza asteapta sa i se ... (vezi toată discuția)
Conditii de calatorie AuraAyan AuraAyan Buna seara!Sunt căsătorită cu un cetățean pakistanez,căsătoria este înregistrată în Registrele Romane.Avem un băiețel în vârstă de 10 luni,ne ... (vezi toată discuția)